Welkom

oranje gekleed koningin    cruijff_1 en koningin maxima     cropped-koningin-en-koning-strand.jpg

Zwart Wit Kaart is al meer dan 12 jaar leverancier van ansichtkaarten en wenskaarten. We zijn gespecialiseerd in het uitbrengen van ansichtkaarten met typisch Hollandse afbeeldingen. Onder andere het Koninklijk huis, de Hollandse Meesters, molens, tulpen, bitterballen, klompen en mooie stadsgezichten kunt u bij ons afnemen. We werken samen met professionele fotografen.

Het aanbod van Zwart Wit Kaart bestaat uit diverse kaartmolens. Naast de fullcolour ansichtkaarten zijn ook de nostalgische zwart-wit fotokaarten een prachtige aanvulling op uw kaarten assortiment. Wilt u graag voordelige en kwalitatief goede wenskaarten, dan bent u bij Zwart Wit Kaart aan het juiste adres!

Neem vandaag nog contact op via zwartwitkaart@gmail.com of bel 0612940329 voor meer informatie.

Op deze site vindt u een greep uit zowel de typisch Hollandse ansichtkaarten, de nostalgische stadsgezichten, als de Dutch-Tulip wenskaartenlijn.

Bitterballen
Bitterballen

Onze collectie is exclusief gemaakt voor en door Zwart Wit Kaart en wordt in consignatie geleverd. Onze klanten zijn onder andere Tabakzaken, giftshops, horecagelegenheden, fotozaken, cadeauwinkels, tuincentra en kantoorboekhandels.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.